Fractora laserbehandeling ?

Diverse (algemene) onderwerpen/nieuws met betrekking tot overmatig zweten, huisarts, dermatoloog, zweet ervaringen etc.

Moderators: Thijs, Erje

Plaats reactie
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2715
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Fractora laserbehandeling ?

Bericht door Thijs »

HYPERHIDROSIS, WAT KUN JE ER AAN DOEN?
Hyperhidrosis behandelingNatuurlijk hebben we allemaal weleens last van natte oksels. Maar als je Hyperhidrosis hebt, dan beheerst dit je leven en ben je continue bezig met het maskeren van nare geuren en transpiratieplekken.

Hyperhidrosis kan lokaal voorkomen bij de oksels, handen en voeten, maar ook verspreid over het gehele lichaam. Zweten is een normale reactie als gevolg van angst, stress, warmte of inspanning. Overmatig transpireren kan secundair voorkomen, dit betekent door onderliggende ziekte zoals diabetes mellitus of gebruik van bepaalde medicijnen, maar veelal is het primair voorkomend. Dat wil zeggen zonder aanwijsbare oorzaak.

BEHANDELING VOOR HYPERHIDROSIS
Hyperhidrosis
* Zweettest voor en na de behandeling

Met een fractora behandeling is de oplossing gevonden voor Hyperhidrosis. De fractora zal met behulp van radiofrequente energie de zweetklieren kapot maken. Dit zal ervoor zorgen dat de zweetklieren geen zweet meer kunnen produceren. De fractora is een niet-operatieve behandeling en heeft als groot voordeel dat er geen littekenweefsel ontstaat.

De fractora behandeltip is voorzien van minuscule pinnetjes die de huid tot 3mm binnendringen. Aangezien de zweetklieren zich bevinden op 1.5-2.5 mm diepte in de huid kan de radiofrequente energie optimaal zijn werk doen. Dit is een unieke innovatie in de behandeling van overmatig zweten. Door het hanteren van de fractora methode zijn meerdere veelbelovende resultaten reeds behaald!

HOE WERKT EEN ANTI ZWEETBEHANDELING MET DE FRACTORA?
overmatig-zweten
* Zweettest voor en na de behandeling

Voordat de behandeling plaatsvindt zal de huid lokaal worden ingesmeerd met een verdovende crème. De crème is werkzaam na ongeveer 30 minuten en zal ervoor zorgen dat de zenuwen in de huid minder prikkels doorgeven zodat het voor u een aangename ervaring blijft. Doordat de fractora minuscule gaatjes maakt in de bovenste laag van de huid zullen na de behandeling kleine korstjes ontstaan die vanzelf zullen herstellen. De bovenste lagen van de huid zullen zo min mogelijk worden belast terwijl gelijktijdig de diepere lagen van de huid, waarin de zweetklieren zich bevinden, optimaal worden behandeld. De aangetaste zweetklieren zullen door het lichaam worden opgeruimd.

Onze ervaring leert dat één behandeling voldoende is om het overmatig zweten te behandelen. Omdat dit een nieuwe techniek is weten we niet hoe lang de huid er weer over doet om nieuwe zweetklieren aan te maken of de oude te herstellen. Wel is gebleken dat het resultaat 12 maanden na de behandeling nog merkbaar is.

overmatig-transpireren
* Zweettest voor en na de behandeling

Bent u benieuwd of deze behandeling geschikt is voor uw zweetproblemen en wilt u graag dat ene leuke shirt weer aan zonder u druk te maken over zweetplekken? Neem dan contact op 085 9022080
of via www.inmodeclinics.eu/contact

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze anti zweetbehandeling zijn normaal 450 euro per behandeling. Als je besluit model te willen zijn voor ons onderzoek dan betaal je in totaal maar 250 euro voor deze behandeling, incl. crème en nazorg en evt indien nodig een 2de gratis behandeling.

Voorwaarden model korting, langdurig onderzoek.
– Je hebt duidelijk last van overmatig zweten (Hyperhidrosis);
– Je bent in de gelegenheid om voor 19 juli een behandeling te ondergaan;
– Voor dit onderzoek kun je alleen terecht in onze klinieken in Alphen aan den Rijn, Bussum en Tilburg;
– Je gaat akkoord met een jodium test op de oksels en de foto’s van je oksels mogen wij vrij gebruiken;
– Na 3 á 4 weken is er een verplichte terugkom dag waarop de behandeling en het resultaat worden besproken eventueel wordt er dan een 2de behandeling uitgevoerd.
– Voorafgaand aan de behandeling en erna moet u een extra vragenlijst in vullen;
– Per e-mail rapporteer je na 3 maanden, 6 maanden, 1,2 en 5 jaar het resultaat.

Wil jij graag zo snel mogelijk verlost zijn van overmatig zweten en zelfs deze zomer al profiteren van frisse oksels en schone shirtjes?

Meld je dan direct aan voor een gratis consult of voor het grote onderzoek bij onze huidtherapeut via 085 9022080 of mail naar info@inmodeclinics.eu

*Zweettest: voor en na de behandeling met een jodium zetmeel test zijn de actieve zweetklieren zichtbaar. Op de locatie waar zweet wordt geproduceerd zal het na de test bruin kleuren.

Bron: https://www.inmodeclinics.eu/hyperhidrosis/

Ik vond dit op internet. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Het lijkt sterk op de miradry behalve dat het dan een laser is ?!?!?! Ik had er nog nooit van gehoord in ieder geval. Iemand? Het is met 450 euro en een tweede behandeling gratis een stuk goedkoper dan de miradry. Maar of het net zo effectief is ?

Bijlagen
fractora.jpg
fractora.jpg (11.02 KiB) 476 keer bekeken
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2715
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Re: Fractora laserbehandeling ?

Bericht door Thijs »

Antwoord van de desbetreffende kliniek:

Wij behandelen geen patiënten die overmatig zweten met de Fractora.

Hahaha waarom staat het dan op hun website? :fp
Plaats reactie