Oproep documentaire voor Vlamingen

Alles over operatieve ingrepen om het overmatig zweten tegen te gaan.

Moderators: Thijs, Erje

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2584
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Oproep documentaire voor Vlamingen

Bericht door Thijs »

Beste,

Bij het televisieproductiehuis Sputnik Media zijn we volop bezig met de voorbereidingen van een documentaire die uitgezonden zal worden op de televisiezender TLC. De documentaire is een meeslepende documentaire die de relatie tot onze looks en persoonlijke hygiene verkent. De rode draad doorheen de documentaire is een experiment waarbij een publiek figuur die, ondanks ze erg bekommerd is om haar uiterlijk en voorkomen, zich een maand niet zal wassen en geen verzorgingsproducten, make-up, etc zal gebruiken.

Hiernaast komen mensen aan het woord die in het dagdagelijkse leven geconfronteerd worden met foute vooroordelen over hun looks en hygiene. We zijn dus op zoek naar mensen met een bepaalde aandoening die zich uit in hun uiterlijk, lijfgeur, transpiratie, huid en haren,... en waardoor misopvattingen ontstaan over hun persoonlijke hygiene.

De documentaire is als het ware een tegenreactie op het esthetisch perfectionisme die heerst in onze maatschappij. We willen vooroordelen wegwerken door mensen te informeren over bestaande aandoeningen en mensen bewust te maken van hun vaak verkeerde indruk over mensen gebaseerd op hun uiterlijk.

We zijn op zoek naar mensen die ondanks ze kampen met een aandoening sterk in hun schoenen staan en geen uitdagingen uit de weg gaan. We willen geen klachtbetoon brengen maar eerder mensen in beeld brengen die juist positief in het leven staan ondanks ze leiden onder de complicaties van hun aandoening. 'Je ben wie je bent' is ons motto!

Indien je je aangesproken voelt of nog vragen hebt, kan je mij een mailtje sturen naar silke@sputnik.be.


Hopelijk tot binnenkort!


Silke
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht