Botox in Antwerpen

Deel uw botox injecties ervaringen hier!

Moderators: Erje, Thijs

leen
Druppel
Druppel
Berichten: 5
Lid geworden op: do 09 jun 2005, 18:49
Locatie: Mol (België)
Contacteer:

Botox in Antwerpen

Bericht door leen » zo 12 jun 2005, 00:29

Vandaag heb ik op de site van www.gezondheid.be volgend bericht gelezen op hun forum:

Opgepast voor sommige botox aanbieders!
Ik heb al een slechte ervaring achter de rug met botox. Opgepast voor onjuiste informatie want de goedkope aanbieders zoals carpe in Anwerpen spuiten maar een fractie in van de normale dosis. Als je terecht reclameert dat de resultaten slecht zijn dan wordt je afgewimpeld.
Ik was onlangs bij Probeautyclinic in Mechelen en daar zijn ze tenminste eerlijk en informeren je heel correct. Het resultaat is echt wat ik verwachte (voorhoofd).
Laat je niet misleiden door sommige oneerlijke artsen !
Katrijn

Ik wil jullie deze informatie gewoon maar eens doorgeven.
Misschien zijn er onder jullie wel mensen die bij hun goede resultaten bekomen hebben. Zoveel te beter.

Ikzelf heb geen ervaring met botox. Mijn zoon echter wou dit ook laten inspuiten in de spieren van zijn knieen. Hij is een weinig spastisch aan beide benen door zuurstofgebrek. Zijn specialist raadde hem dit toch af. Want de prijzen liggen enorm hoog, je moet het minstens om de zes maanden herhalen en stop je met de behandeling komt het automatisch terug. Mijn zoon vindt nu dat ze hem maar moeten aanvaarden zoals hij is.

Voor jullie ligt dit wel iets anders denk ik, is het meer een soort verlossing van een vervelende kwaal.

Ik heb ooit wel eens in de krant gelezen dat velen (ik dacht in Amerika) dit ook laten inspuiten tegen rimpels, maar voor sommigen met een slechte afloop. Naar het schijnt zit er in botox een soort van giftige stof. Iemand al van gehoord?

Groetjes,
Leen

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2227
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Bericht door Thijs » zo 12 jun 2005, 19:27

Hmmm dat is nogal wat... de vraag is natuurlijk is het waar of niet ?!?!?!

Gezien de positieve reacties op het forum hier heb ik zo mijn twijfels, we zouden eigenlijk eens een email naar carpe moeten sturen waarin we om opheldering vragen...

groetjes Thijs

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » ma 13 jun 2005, 09:04

Ik ben wel tevreden over Carpe!
Tuurlijk zijn er altijd mensen die er niet tevreden over zijn maar dat heb je met de huisarts en specialisten net zo .
Met alles eigenlijk!!!!
Dus gewoon voor jezelf uitmaken OF je er vertrouwen in hebt!!!!
Ik ga wel terug naar Carpe als het weer nodig is!!!
(dat zal eerdaags weer zijn) wwhheeeee!!!!

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » ma 13 jun 2005, 16:02

Dat bericht heb ik net ff nagekeken , maar dat is van 1 persoon die dat zegt .
Er zijn er zoveel die er wel baat bij hebben van Carpe, ik zal carpe een mailtje sturen!
Geef ik direct deze site door!
Kunnen ze zelf reageren als ze daar behoefte aan hebben.

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » ma 13 jun 2005, 16:15

Ik heb net carpe een berichtje gestuurd zoals ik gezegd had ik wacht rustig hun reactie af!!
Laat het jullie wel weten .
Ook heb ik de URL doorgegeven en ik hoop eigenlijk dat ze daarop gaan kijken!!!!

Dan kunnen jullie het direct meelezen!!!

Gr Kim

rianne88
Vijver
Vijver
Berichten: 65
Lid geworden op: vr 27 mei 2005, 21:29

Bericht door rianne88 » ma 13 jun 2005, 19:51

ik heb carpe gebeld. Ze schijnen daar minder eenheden te injecteren. Mijn dermatoloog in Alkmaar gebruikt er 300 en Carpe 20. Dat vond ik nogal een verschil daarom heb ik er toch maar voor gekozen om het door mijn dermatoloog te laten doen. Beetje jammer is dat het me wel 680 euro gekost heeft, en dat je na 5-6 dagen resultaat moet hebben en ik inmiddels op dag 7 zit en nog nauwelijks verschil merk. Wel wat, maar vrij weinig. Nou hoop ik niet dat ik bij die weinige mensen hoor op wie botox injecties nauwelijks effect heeft, want dan zou ik even niet meer weten wat ik moet doen.. :( De operatie misschien, al vind ik die wel heel extreem klinken. Maar misschien gaat de botox nog beter werken, daar hoop ik eerst nog maar even op..

Rianne

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2227
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Bericht door Thijs » di 14 jun 2005, 22:35

Hoi mensjes,

Even voor alle duidelijkheid. Het bericht die hier geplaatst is over dat carpe niet de juiste hoeveelheid injecteerd moet natuurlijk kritisch bekeken worden.

het is een persoonlijke mening van mischien wel een ontevreden klant

de hoeveelheden die geinjecteerd worden zijn in Belgisch ongetwijfeld anders dan in Nederland. In nederland is er een botox injecties protocol die ziekenhuizen moeten hanteren. Ik zou deze protocol nog krijgen van mijn dermatoloog maar hij kon hem niet snel vinden de laatste keer dat ik er was. (op internet moet ik nog zoeken)

Ik weet niet beter dat het in Nederland in een ziekenhuis standaard is dat je 1 flesje botox krijgt geinjecteerd voor 2 oksels. Mocht het zweten dusdanig ernstig zijn dan kunnen ze 2 flesjes gebruiken. Qua kosten begrijpen jullie dat ze hier niet happig op zullen zijn.....
Hoeveel eenheden of cc er in zo'n flesje botox zit ? Al sla je me dood. Het is gewoon een standaard flesje ;)

Botox wordt altijd met een zoutoplossing vermengd voordat het in je lichaam wordt gespoten. Wellicht gebruikt Belgie meer zoutoplossing waardoor ze natuurlijk meer prikken kunnen uitvoeren.....

Kortom een scala van mogelijkheden zijn er....

Een ding weet ik wel en dat kunnen jullie zelf ook lezen, de mensen die er zijn geweest zijn zeer postitief en tevreden. Lijkt mij duidelijk dan. Persoonlijk zou ik geen moment twijfelen om naar Carpe te gaan om me daar met botox te laten injecteren.

Voor mij is het alleen een principe kwestie :x Ik vind dat mijn verzekeringsmaatschappij de kosten van botox moet betalen. :twisted:
Maar dit terzijde... :shock:

Groetjes Thijs

leen
Druppel
Druppel
Berichten: 5
Lid geworden op: do 09 jun 2005, 18:49
Locatie: Mol (België)
Contacteer:

botox in Antwerpen

Bericht door leen » wo 15 jun 2005, 00:15

Wel Thijs,

Ik denk ook wel dat je het berichtje van het forum van gezondheid met een korreltje zout moet nemen.

Wanneer ik het aantal positieve reacties lees van de mensen op dit forum over Carpe dan denk ik dat er misschien maar een paar zijn die negatieve resultaten bekomen met de botox. Het zal ook veel afhangen van hoe je lichaam er op reageert denk ik. Sommigen zullen met een kleine dosis voldoening hebben, anderen zullen meer nodig hebben.

Ik vind het ook wel jammer dat er op een forum anoniem gereageerd wordt. Waarom zetten ze er niet gewoon hun naam en mailadres bij? Kunnen anderen misschien eens persoonlijk reageren. Voor mij geven deze mensen ook dikwijls een negatief gevoel aan. Zij spuien meestal veel kritiek uit op bepaalde thema's maar durven zichzelf niet te uiten.

Ik heb ook al wel eens geïnformeerd bij een therapeut die werkt met voedingssupplementen of er ook zijn om het zweten tegen te gaan. Jammer genoeg kent hij er nog geen. Misschien wanneer men de juiste oorzaak weet van het overmatig zweten dat er wel eens eentje op de markt zal komen (hoop ik althans toch voor jullie).

Ik wens iedereen alvast heel veel sterkte toe en een geen te hete zomer zeker? maar geniet er in elk geval toch maar zoveel mogelijk van ( het is nu dat je zoveel mogelijk energie moet opdoen!).

Groetjes,
Leen

By the way: mijn naam op het forum is een afkorting van Marleen. Mijn neefjes en nichtjes noemen mij altijd Leen.
Maar nu ik er aan denk, bij ons in België is Leen een meisjesnaam maar in Nederland wordt die enkel gebruikt voor jongens zeker?
Vandaar dat ik misschien om misverstanden in de toekomst te voorkomen beter mijn natuurlijke naam kan gebruiken.
Dus bij deze:
Groetjes,
Marleen

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » wo 15 jun 2005, 09:18

en natuurlijk willen we geen "slechte" dingen horen!!!
Maar het zal altijd hetzelfde blijven er zijn altijd mensen die er wat op tegen hebben en misschien een slechte ervaring, maar gezien de veelbelovende reacties op het forum denken er ook veel anders!
Nl dat het wel goed is en daar hou ik me aan vast!!!!
Gr Kim

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2227
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Bericht door Thijs » do 16 jun 2005, 13:24

Hoi allemaal,

Vandaag kreeg ik een email van neuroloog D. Tavy verbonden aan het van leijenburgh ziekenhuis in Den Haag. Dit was wat hij mij stuurde:

"Naar aanleiding van de discussie op uw forum over de verschillen in dosering Botox tussen diverse klinieken het volgende. Allereerst is van belang vast te stellen welk produkt botuline wordt gebruikt, er zijn 2 preparaten op de markt; Botox en Dyport. De eenheden Botox zijn 3-5 keer zo sterk als die van Dysport. Dus globaal zou je voor hetzelfde resultaat 25 eenheden Botox nodig hebben versus 100 eenheden Dypsort. Dit kan verschillen tussen klinieken in dosering verklaren. Volgens de literatuur is voor de behandeling van hyperhidrosis van de oksels ongeveer 100 eenh.Botox of 300-500 Dysport nodig voor beide kanten ( 1 flacon Botox a 100 eenh. ). Uit de praktijk blijkt dat sommige mensen met grote oksels of extreme transpiratie meer nodig hebben tot 75-100 eenh Botox per kant , dus 150-200 eenh totaal. Met lagere dosis bv 20 Botox totaal of per kant heb ik geen ervaring, hier is ook geen literatuur over, maar volgens mij loop je zo de kans dat het minder goed of te kort werkt. Dus een vuistregel is 1 ampul botox voor beide oksels en voor de handen is dit meer 2 tot 3 ampullen voor beide handen.

Met vriendelijke groet

DLJ Tavy, neuroloog"

Lijkt me duidelijk, ik ben erg blij met deze reactie, bedankt hiervoor.

Groetjes Thijs

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » di 21 jun 2005, 15:29

dat is duidelijk!
Maar het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit hoe en wat ALS HET MAAR HELPT!!!

leen
Druppel
Druppel
Berichten: 5
Lid geworden op: do 09 jun 2005, 18:49
Locatie: Mol (België)
Contacteer:

Bericht door leen » do 30 jun 2005, 13:12

Ik vind het toch tof dat die neuroloog eventjes de tijd genomen heeft om hieromtrent eens wat meer informatie te geven.

'k denk wel dat sommigen hier baat bij zullen hebben.

Ik heb in België een klant die veel last heeft van zweethanden.
Ik zal hem eens doorverwijzen naar jullie site. Kan hij alles eens rustig doornemen. En misschien vindt hij hier ook wel een lichtpuntje voor zijn probleem.

Groetjes
Marleen

dientje
Zee
Zee
Berichten: 280
Lid geworden op: do 28 apr 2005, 19:26

Bericht door dientje » zo 16 okt 2005, 12:15

Okeej....
Nou hoop ik wel dat carpe nog steeds blijft werken :) Ik merk wel dat ik bij Carpe weer sneller zweet ( bijv met sporten) maar of dat aan carpe ligt dat weet ik niet precies...

Hmm morgen ga ik weer

eens even kijken hoe lang het nu gaat werken :)

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy » vr 21 okt 2005, 09:42

Hoi Berdien,

Hoe was het bij dr Karavani?????
En hoe is het met je vriend???
Weet hij het nu???

Hoop van je te horen!!

Gr Kimmy

dientje
Zee
Zee
Berichten: 280
Lid geworden op: do 28 apr 2005, 19:26

Bericht door dientje » ma 24 okt 2005, 11:41

Hee kimmy

Ja was gezellig in Antwerpen,
nog ff gewinkeld
zoals je weet, weet hij het nu ;) ( rare zin :)
Met dr. karavani was het ook goed. Ik moest eerst weer Emla op ( onzin maar ja) Toen vroegen ze of ik nog een pijnstiller wilde...10 minuten wachten, toen kwam er een meisje om me "klaar"te leggen Ik kreeg zo'n groen ding op mijn buik en ze legde er watjes neer
5 minuten later kwam dr. Karavani. Die schudde me de hand... prikte 5 minuten. Zei: wel vichy gebruiken..gaf me weer de hand en hij ging...
Da's snel verdienen heh;)

haha
Liefs

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht