MiraDry voor handen voeten rug en borst in Engeland?!

Alles over de MiraDry behandeling.

Moderators: Erje, Thijs

Plaats reactie
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2241
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

MiraDry voor handen voeten rug en borst in Engeland?!

Bericht door Thijs »

Een miradry kliniek in Londen, Engeland beweert de miraDry procedure toe te passen voor oksels, handen, voeten, borst en rug zweten.

Zie: https://www.miradry.clinic/

Ze zeggen de eerste en enige te zijn die deze gebieden behandelen met de miraDry. Voor zo ver ik wist was dit (nog) niet mogelijk en ben derhalve ook erg benieuwd wat de resultaten zijn en hoe ze het precies doen. De anatomie van handen en voeten verschillen erg tov oksels. Wellicht hebben ze aanpassingen gedaan.

Als dit echt waar is dan is dit baanbrekend en zeer zeer goed nieuws voor ons zweters.

Ik heb er (internationaal) verder nog helemaal niets over gehoord dus bijzonder is het wel. Vraag me af of het echt is?!?!?!

Ik heb de kliniek een bericht gestuurd met een hoop vragen ;)
Ik hou jullie op de hoogte zodra ik meer weet.

Groetjes Thijs

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2241
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Re: MiraDry voor handen voeten rug en borst in Engeland?!

Bericht door Thijs »

Nou ik heb antwoord van de betreffende Engelse kliniek. Het kost 2500 euro om telefonisch antwoord op mijn vragen te krijgen. Pardon ? Ja dus..... ze willen niet vertellen hoe ze het precies doen omdat er commerciele belangen bij zijn. Ik mocht patienten naar hun kliniek verwijzen als ze interesse hebben.

Thanks for nothing dus en nu weten we nog steeds niets. Kennelijk gaat het hun alleen om grof geld en niet om de HH patienten die zitten te springen om een oplossing wereldwijd.

Wel is onderstaande link interessant om te lezen:

https://www.wifh.com/miradry/articles/m ... and-hands/

Zij zijn vrij duidelijk, miradry voor handen en voeten is niet mogelijk; er kleven nogal wat risico's aan. De miraDry is daar ook helemaal niet FDA approved (goedgekeurd) voor.

Ik zou dus uiterst terughoudend zijn om vliegtickets naar Londen te kopen en daar de behandeling te ondergaan. We kunnen beter afwachten wat de toekomst gaat brengen. Mochten andere gebieden dan de oksels in de toekomst toch behandeld kunnen worden met de miraDry dan zal dit zeker wereldwijd gaan gebeuren en niet in 1 kliniek. Uiteraard zitten wij van de Hyperhidrosis patientenvereniging hier bovenop.

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht