1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Alles over de MiraDry behandeling.

Moderators: Erje, Thijs

Plaats reactie
Hissederim
Vijver
Vijver
Berichten: 68
Lid geworden op: di 19 jun 2007, 19:45

1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Hissederim » vr 08 jul 2016, 09:55

Op dit moment mijn oksels kurk droog,laats praatte ik met secreteresse van DR.Venema,zij zegt het is nog te vroeg pas 2 weken zie je eind resultaat,dus wacht ik nog eventjes,en dan vertel ik mijn volledige bevindingen maar alvast vertel ik,hoe ets-c mijn leven heeft verwoest, kan ik zien via de droge oksels .
Mijn oksels zijn op dit moment droog maar door de compensatie zweet,straalt mijn zweet via kleding tot onder aan mijn oksels,niet veel..
Over 1 weekje laat ik dat zien via foto..dan zien jullie een duidelijk beeld van ETS.
Iedereen vraagt zich af,is ETS oplossing absoluut niet,in plaats van 1 plekje zweet heb je nou door je hele lichaam natte plekjes,dus ETS maakt het nog erger...
ETS operatie wordt wel betaalt door verzekering maar om de compensatie zweet tegen te houden gaat je meer kosten,ik bedoel met miradry,miradry is op dit moment enige oplossing tegen compensatie zweet.
Nog een ets operatie heeft geen zien want dan speel je met je gezondheid,ik gaf aan dat ik sport maar ik kan niet rennen vroeger rende ik 10 km nou kan ik niet eens 100 meter rennen want mijn hartslag is verminderd door ETS operatie,normaal als je ren,je hart moet bloed harder laten pompen maar door ets is je hart ritme ook veranderd,dus na 100 meter heb ik pijn op de borst en ik stop..ik heb trouwens geen hart klachten,mijn huisarts heeft mij laten onderzoeken hart funcineerd goed..
Ik ga me door specialisten laten testen met een loopband,tijdens rennen hoe mijn hart zijn werk doet en wat de ritme is van hart en na die test hoop ik dat ze ETS in Nederland hellemaal stoppen,zweden is al gestopt met deze operatie te veel complicaties..
Zenuw kapot maken is niet de oplossing..
Ik weet dat sommige van jullie gaat kwaad worden op mij maar het is beter dat je gezonde lichaam hebt dan door ets je gezondheid hellemaal op spel zet..
ETS Chirurgen geven aan dat ze niet weten hoe compensatiezweet tot stand komt,zolang geen duidelijke beeld is van ETS moeten ze gewoon staken en dat ze erachter moeten komen met labotorium onderzoeken over compensatiezweet..

Erje
Moderator
Moderator
Berichten: 554
Lid geworden op: di 29 nov 2005, 13:40

Re: 1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Erje » vr 08 jul 2016, 19:31

Hey Hissederim,

Goed dat je de MiraDry behandeling gedaan hebt man! Ik hoop echt voor je dat je oksels nu droog blijven, maar inderdaad, nog even afwachten tot alle zwelling weg is, dat kan best een tijdje duren. Maar het begin is in ieder geval al goed.
En goed dat je je verhaal hier vertelt als waarschuwing voor anderen. 't Is toch belachelijk dat zo'n risicovolle operatie vergoed wordt en de veel veiliger MiraDry behandeling niet. Dat zou anders kunnen zou je zeggen, maar dat zal vrees ik nog een tijdje duren.

Hissederim
Vijver
Vijver
Berichten: 68
Lid geworden op: di 19 jun 2007, 19:45

Re: 1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Hissederim » za 09 jul 2016, 18:42

Hi,Erje

Danke voor de bericht maar vandaag deed ik sport en mijn oksels zweette weer maar minder dan voor de miradry behandeling,ik denk patienten met ETS hebben meer behandeling nodig,ik kan met oksel zweet leven maar niet met rug en borst zweet,ik weet niet hoe ik hier een foto kan plaatsen,dan zien mensen het beeld duidelijker,voor 30 minuten sporten dus wandelen met 4km/h wat de resultaat is van compensatiezweet,als iemand denk dat die op die manier kan leven noem ik dat persoon een idioot,ik heb liever een okselzweet of gezichtzweet of hand zweet of zelfs een voetzweet,dit is wat compensatiezweet is,je loopt hele dag met natte kleding...
Graag aangeven hoe ik hier een foto kan plaatsen voor degenen die niet weten wat compensatiezweet is...

Erje
Moderator
Moderator
Berichten: 554
Lid geworden op: di 29 nov 2005, 13:40

Re: 1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Erje » za 09 jul 2016, 19:47

Hoi Hissederim,

Zweten tijdens sport is inderdaad normaal, zelf heb ik dat ook bij een wandeling bijvoorbeeld, maar dat zullen anderen, die deze kwaal niet hebben, ook wel ervaren.
Foto's mag je mailen naar overmatigzweten@hotmail.com
Ze kunnen dan op het forum geplaatst worden.

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2206
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Re: 1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Thijs » zo 10 jul 2016, 10:24

Hier de foto's van Hissederim:

CAM00049.jpg

CAM00050.jpg

CAM00051.jpg

CAM00052.jpg

Hissederim
Vijver
Vijver
Berichten: 68
Lid geworden op: di 19 jun 2007, 19:45

Re: 1 juli miradry gehad na mislukte ETS-C operatie

Bericht door Hissederim » zo 10 jul 2016, 16:07

Danke Thijs

Ik wilde laten zien wat compensatiezweet is,dus als jullie naar stad gaan en het is warme weer,zweet druppeld door uw rug naar beneden,totdat hele kleding is kletsnat,fotos die u nu ziet is nog maar begin,hoe langer u buiten bent,verspreid zweet over de hele kleding,dus het is echt niet prettig zo rondlopen,10 jaar ben ik verder nog steeds depresief,ik heb ontzettend veel spijt van,ik had liever zweet gezicht dan dit,dus mensen gooi jullie leven niet weg,ETS operatie of dat nieuwe techniek of terugdraaibaar is gewoon fabel,ze zeggen nu snijden we klein beetje zenuwen dus het is gewoon gokken,die lui weten niet wat ze doen en trouwens onderzoek doen naar ETS kost heel veel geld dus kortere weg is gewoon op die mensen blijven uitproberen,hier bijtje daar een bijtje,hun kunnen worst wezen of je CS hebt of niet,jullie zijn gewoon proefpersoon zonder veel investering..
Hier is iemand uit England alleen T2 en zelfs die had CS...
I had T2 cauterised approx 5 years ago. Compensatory sweating is bad and I've got a lot of other side effects like everyone else.

Voor degenen die nog geen ETS operatie hebben gehad een handig informatie..
https://en.wikipedia.org/wiki/Endoscopi ... pathectomy

Leest dit goed door..hier staat wat je kan verwachten na ETS operatie,het is geen fabel het is de waarheid die voor jullie wordt verzwegen.

Er zijn talloze verhalen ook over mensen met handzweet operatie ,zelfs dat is niet eens een garantie,dus je moet gokken mischien ben jij de gelukkige winnaar met droge handen en zonder CS...

Dit is mijn laatste waarschuwing voor mensen die met een glimlach naar de operatie tafel gaan,als jij eenmaal CS hebt,er is geen oplossing of je bent rijk dan kun je via miradry jou zweetklieren vernietegen totdat je droog bent, naast miradry is er geen oplossing voor CS..wel medicijnen maar die hebben ook bijwerkingen(Oxybutynine),miradry is zonder bijwerkingen..
Mijn oksel zweet met miradry is verminderd maar net niet genoeg dus meer geld uitgeven om dat ene zweetklier die niet vernietigt is te vernietegen,voor oksel ga ik niet al mijn geld uitgeven,ik wacht rustig af voor de rug totdat miradry met een prijsgunstig alternative komt,voor rug zou pak weg 6000 euro of meer gaan kosten om droog te krijgen, op dit moment met die kleine zuigpistool.

Sommige van julie zeggen waarom ben je zo negatief,je moet juist ons ondersteunen met onze ETS operatie,met zoveel complicaties die ETS veroorzaakt moet ik ook nog positief denken en jullie ondersteunen,vergeet het maar,het is jou leven ,je moet zelf beslissen,ets zonder CS bestaat niet of dat nieuwe techniek of oude techniek,die lui weten niet hoe CS totstand komt,zolang hun niet weten,is een gokje die jullie moeten wagen..

Veel success met jullie beslissingen,ik heb jullie gewaarschuwd en meer ga niet meer hierover praten,ik heb mijn 10 jarige leven naar prullenbak gegooid..

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht