Succesverhalen Miradry... Nog steeds een succes na een langere tijd?

Alles over de MiraDry behandeling.

Moderators: Erje, Thijs

Myrna
Druppel
Druppel
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 26 aug 2007, 11:20

Re: Succesverhalen Miradry... Nog steeds een succes na een langere tijd?

Bericht door Myrna » wo 17 okt 2018, 01:22

Pierewietje schreef:
ma 14 mei 2018, 21:09
Dag allemaal,

Ik heb zo vaak op dit forum zitten zoeken naar ervaringen, dat ik me toch een beetje verplicht voel om mijn ervaring te delen. Het viel me namelijk op dat er niet veel nieuwe berichten bijkomen. Wellicht kunnen de klinieken waar deze behandeling uitgevoerd worden mensen motiveren om hun ervaring te delen? Ook als deze niet positief was? Dat had ik wel fijn gevonden denk ik.

Op 21 maart heb ik mijn eerste Miradry behandeling gehad in Haarlem. Rond mijn twaalfde merkte ik op dat ik meer zweette dan andere kinderen. Een jongen kwam per ongeluk tijdens een potje basketbal tegen mijn oksel en riep uit “ieeeeehw, jij hebt een natte oksel!”. Ik dacht dat normaal was. Tot aan nu (ik ben nu 31) heb ik mijn zweetokseltjes goed weten te verbergen. Veel wollen en zwarte kleding droeg ik. Ik kan zeggen, dat is nu verleden tijd!

De behandeling verliep heel rustig. Aangenaam is anders, maar eigenlijk doen alleen de verdovingsprikken pijn. Ik ben ook heel blij geweest met de lieve en geruststellende behandelaars.

Ik heb maar een paar dagen last gehad van zwelling. Na twee weken was alles zo goed als weg. Er ontstond wel een kleine ontsteking, maar Sterilon heeft dat verholpen.

We zijn nu bijna twee maanden verder en ik draag blauw! En groen, en geel, en rood! Haha! Echt een wereld van verschil. Het maakt me zo gelukkig dat ik nu door de winkels kan struinen en rustig door alle rekken met kleding kan gaan. Ik hoef niet meer na te denken of ik die dag mijn kledingkeuze moet afstemmen op wat ik allemaal te doen heb. Een presentatie? No problem!

Ik stress af en toe nog wel. Ik was laatst een paar dagen in Rome, waar het 27 graden was. Ik voelde af en toe echt wel weer wat zweet en er ontstonden ook kleine zweetvlekken. Het grote verschil met vroeger is dat het ook weer opdroogt (vooral met de juiste stoffen). En de vlekken waren een stuk kleiner.

Ik hoop ontzettend dat dit effect blijvend is. Met deze mate van zweten kan ik heel goed leven. Volgens mij is dit een beetje zoals een normaal mens zweet. Anders kan ik altijd nog voor een tweede behandeling gaan. Deze eerste behandeling was overigens meteen op stand 5.

Als er iets verandert in het effect zal ik het met jullie delen. Voor nu: iedereen die twijfelt of de behandeling wat voor hem/haar is? Gewoon doen!
He Pierewietje,

Bij welke kliniek in Haarlem ben je geweest? Ik overweeg het ook en ben benieuwd naar de ervaringen bij verschillende klinieken.

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht