Ongeregistreerde users lees dit!

Voor vragen, suggesties of problemen betreffende het forum maar ook mededelingen omtrent het forum.

Moderators: Erje, Thijs

Gesloten
Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2065
Lid geworden op: di apr 26, 2005 10:45 pm
Contacteer:

Ongeregistreerde users lees dit!

Bericht door Thijs » zo mei 15, 2005 5:31 pm

Hallo ongeregistreerde user ! :welkom

Welkom op het forum voor en door mensen die overmatig zweten en/of blozen.

Dit forum is begin 2005 opgezet en heeft in korte tijd een behoorlijke groei doorstaan. Dit forum is onafhankelijk in de berichtgeving, het zijn louter ervaringen van mensen en medische berichtgeving omtrent zweten/blozen.

Wij zouden het leuk vinden als u uzelf registreert, alleen dan kunt u berichten schrijven, stemmen, persoonlijke berichten versturen en een klein aantal topics lezen die nu niet leesbaar zijn.

Aanmelden doet u door op registreren te klikken en vervolgens de vragen in te vullen. U hoeft niet onder uw echte naam te registreren, een schuilnaam is ook prima. U krijgt geen emails of andere onzin toegestuurd, u kunt volledig anoniem zijn als u dat wilt.

Let wel! Als u registreert gebruik dan wel een geldig email adres. Anders ontvangt u nooit de aanmeldingslink en gebruikers met ongeldige email adressen worden direct verwijderd !!! Je zult een bevestigingsmail krijgen en daarna een activatiemail. Check je ongewenste mail als je ze niet ontvangt.

Berichten die geschreven zijn worden ALTIJD bewaard, ook als je je account wilt verwijderen. Dit omdat discussies anders niet meer te volgen zijn.


Wees welkom, ook als je zelf geen last hebt van overmatig zweten!

Groetjes Thijs (beheerder forum)

Gesloten