Pagina 1 van 1

Artikel uit de Grazia over miraDry sept 2015

Geplaatst: do 17 sep 2015, 13:49
door Thijs
Microwave je oksels droog én glad

Door Lise op 15 september 2015

Jazeker, je leest het goed. Je oksels droog én glad microwaven is de allernieuwste beauty-trend. Ben jij namelijk je oksels scheren met een scheermes helemaal zat? Dan is deze – ietwat drastische – oplossing misschien wel wat voor jou!

Miradry

Deze nieuwe – letterlijk hete – techniek, genaamd microwaving, maken je stoppels en klotsende oksels voorgoed verleden tijd. In Nederland ook wel bekend als Miradry, dat haargroei vermindert en voornamelijk afrekent met overmatig zweten. Hoe het werkt? Elektromagnetische golven (dezelfde als uit magnetrons), en dus een intense hitte, verwarmen het onderhuidse vetweefsel in de oksels, terwijl de opperhuid gekoeld wordt. De behandeling is naar het schijnt pijnloos, verwijdert je okselhaar én vermindert het zweten volgens Amerikaans onderzoek met maar liefst 80%.

Blijvend resultaat

Voor hoelang, horen we je denken. “Het resultaat is blijvend”, aldus Monique Vonken van Betaalbaar Mooier die Miradry aanbiedt. “En 50% van de klanten heeft twee behandelingen nodig, de rest is met slechts één keer klaar.” Daar staat natuurlijk wel een prijsje tegenover, en die is niet zo zuinig ook. Een eerste behandeling kost rond de €1.495,00, een tweede behandeling €995,00.

Benieuwd naar het volledige artikel? Koop dan de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt!

Bron: http://www.grazia.nl/beauty/microwave-j ... og-en-glad

als iemand het blad toevallig heeft zou je dan een scan willen maken en opsturen naar overmatigzweten@hotmail.com dan zet ik hem hier online!

Re: Artikel uit de Grazia over miraDry sept 2015

Geplaatst: ma 10 jul 2017, 19:59
door Thijs
Klik hier voor het originele artikel:

www.overmatigzweten.nl/grazia.jpg