Pagina 1 van 1

Ervaring met bloosoperatie UMCG Klinkenberg?

Geplaatst: do 07 feb 2019, 09:56
door Werner
Beste allemaal,

Ik ben een 31 jarige man en heb vanaf mijn kinderjaren al last van blozen. Ik weet al langer dat een bloosoperatie bestaat, maar door alle bijwerkingen heb ik het telkens uitgesteld. En vooral gehoopt dat met de jaren het blozen af zou nemen. Maar dat is helaas totaal niet het geval.

Daarom wil ik de operatie toch gaan doen. Maar kan nergens ervaringen vinden van mensen die de operatie hebben laten doen in het UMCG in Groningen bij dokter Klinkenberg. Zijn er hier mensen die de operatie door dokter Klinkenberg hebben laten doen? Wat zijn jullie ervaringen? Is de uitkomst wat jullie gehoopt hadden? En hoe zit het met compensatoir zweten? Is dat draaglijk of te storend?

Of zijn er mensen die in de afgelopen 2 jaar bij een andere arts/instelling deze operatie hebben laten doen? Wat zijn jullie ervaringen?

Re: Ervaring met bloosoperatie UMCG Klinkenberg?

Geplaatst: vr 08 mar 2019, 15:13
door Diffuse roodheid
Ik heb toevallig komende woensdag daar een operatie, ik ben best nerveus en ben benieuwd naar het resultaat, ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik ook mijn twijfels heb om het uit te laten voeren ivm complicaties. Ik kan inderdaad ook nergens ervaringen terug vinden ook niet via dhr klinkenberg, ik weet wel dat er 1 is geopereerd en dat dit heeft geleid tot horner syndroom die kans is voor 1 procent aanwezig is mij verteld Mvg J

Re: Ervaring met bloosoperatie UMCG Klinkenberg?

Geplaatst: zo 10 mar 2019, 21:31
door Werner
Ik kreeg juist te horen dat dat horner nog nooit was voorgekomen bij hun.

Hoe kijk je aan tegen de mogelijke harlekijn werking. Omdat de operatie niet in 1 maar in 2 keer wordt gedaan kan het zo zijn dat je tot de tweede operatie wel gaat blozen aan 1 kant..

Ik heb binnenkort ook mijn operatie. Ben erg benieuwd..

Ik neem aan dat jouw behandeling ook in tweeen wordt gedaan?

Veel succes woensdag!!