voordat operatie gaan

Alles over operatieve ingrepen om het overmatig zweten tegen te gaan.

Moderators: Erje, Thijs

Plaats reactie
lilay
Druppel
Druppel
Berichten: 6
Lid geworden op: wo 16 jul 2008, 18:44

voordat operatie gaan

Bericht door lilay »

hallo iedereen..ik ga donderdag ETS operatie gaan.gaat iemand ook op die dag operatie?ik ben een beetje zenuwachtig ..ik wil even mijn gevoelens delen..toch ben ik al vorig jaar besloten voor die operatie.groote dag komt voorbij..doeiiii

kimmy
Oceaan
Oceaan
Berichten: 847
Lid geworden op: wo 27 apr 2005, 08:46
Locatie: Eibergen

Bericht door kimmy »

hoi waar laat je die uitvoeren dan?
Gr Kim

lilay
Druppel
Druppel
Berichten: 6
Lid geworden op: wo 16 jul 2008, 18:44

er is hiperhidrossiscentrum in arnhem ziekenhuis

Bericht door lilay »

hoi ik ga in arnhem ziekenhuis rijnstate die operatie ondergaan..ik ben enn beetje bag voor bijwerkingen..doeii

andries
Druppel
Druppel
Berichten: 9
Lid geworden op: di 27 mei 2008, 22:49

Bericht door andries »

En hoe is het gegaan

groeten Andries

lilay
Druppel
Druppel
Berichten: 6
Lid geworden op: wo 16 jul 2008, 18:44

het is nog niet gebeurt..

Bericht door lilay »

hoi..ik bedoelde aanstaanda donderdag..daarom moet ik nog wachten..

Marloes83
Druppel
Druppel
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 21 mar 2008, 12:15

Bericht door Marloes83 »

Hoi Lilay,

Als het goed is heb je inmiddels de operatie gehad, hoe is het gegaan? Ik ben ook afgelopen donderdag geweest in Arnhem en voel me eigenlijk best aardig. Het is nu 3 dagen geleden en ik heb geen pijn meer op mijn borst (had ik op de dag van de operatie en vrijdag heel erg last van), alleen nog wat rugpijn en last van de hechtingen. Ik heb veel geslapen, de narcose hakt er wel in. Op een gegeven moment kreeg ik last van mijn ruspieren, maar dat kwam door het krampachtig liggen omdat je heel erg voorzichtig wilt zijn ivm de wondjes en hechtingen. Na verloop van tijd kun je je wat beter bewegen en ontspannen.
Ik heb tijdens de operatie een klaplong gehad, waardoor ik daarna kortademig was en nu nog een beetje. Maar ik voel me met de dag opknappen en voel me nu al 100x beter dan de dag na de operatie.
Ik ben nog niet echt buiten geweest, maar binnen is het nu ook goed warm en dat voel ik wel. Mijn oksels (daar ging ik voor) zijn een beetje klam, maar mijn voeten en bovenbenen vooral net onder mn billen, zweten behoorlijk. Maar ik heb goede hoop dat dit tijdelijk is.
In de planning lag om vrijdag op vakantie te gaan, maar ik weet niet of dat wel slim is. Ik vind het geen probleem om uit de zon en het zwembad te blijven, maar vooral het feit dat je in een ander land bent waar je te taal niet spreekt, beangstigt mij ivm eventuel complicaties.Wat denken jullie?

lilay
Druppel
Druppel
Berichten: 6
Lid geworden op: wo 16 jul 2008, 18:44

Bericht door lilay »

HOI marloes83..ja ik ben donderdag geopereerd..en het is goed gegaan.ik ben er heel blij mee..echt! ben je ook donderdag geopereerd?misschien hebben wij elkaar gezien..ik heb wel pijn gehad in mijn borskast en rug en mijn zijkant..ze waren diep met longen bezig daarom komt die pijn..maar vandaag is 4 dagen geworden en ik voel me heel goed..alleen een beetje pijn van hechten.ik was erg bang voor bijwerkengen dus als verplaatsen zweten.maar die heb ik niet gehad gelukkig..ik ben gewoon droog zoals iedereen.het is heel goede ziekenhuis maar enige moeite was daar een beetje ver is.wij wonen in tilburg..ze zijn allemaaal ardig en begripvol.en dokter heeft gezegd dat die compensatoir zweten kan bij warme weer en bij sporten komen..ja vandaag ben ik buiten geweest en erg warm weer voelde ik mijn buik een beetje vochtig.handen oksels en voeten zin droog het is heerlijk.ja ik kan gewoon buiteland ga voor zomervakantie dat kan geen probleem zijn..ja mijn verhaal is zo.drooge handen geeft mij een nieuwe begin.......groetjies

Marloes83
Druppel
Druppel
Berichten: 4
Lid geworden op: vr 21 mar 2008, 12:15

Bericht door Marloes83 »

Hoi Lilay,

Ik ben ook donderdag geholpen, de 24e. Ik lag op afdeling B6 vleugel3, ik mocht vrijdag weer naar huis. Ik werd om ong. 1u geopereerd, misschien hebben we elkaar gezien. Echt toevallig. Ik heb nu ook alleen last van de wondjes, het trekt een beetje en vooral bij teveel bewegen. Verder voel ik me goed. Ik heb nog wel een beetje last van mijn borst, ws. omdat mn long was ingeklapt. Ik was ook erg tevreden over het ziekenhuis en woon ook helemaal niet in de buurt (vlakbij Rotterdam). Ik heb gister en vandaag wel erg veel last gehad van klamme en natte voeten, maar het was dan ook erg warm buiten. Ik denk dat mn lichaam zich nog moet aanpassen en hoop dat het vanzelf stabiliseert.
Fijn dat je helemaal droog bent, ik ben echt blij voor je!

deysi
Druppel
Druppel
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 12 okt 2008, 21:24

Re: voordat operatie gaan

Bericht door deysi »

hoi lilay ;

hoe gaat het ? how are you ... i have the same dan you ! i have hyperhydrosis (handen) i life in arnhem end i wil go to the hospital .. to talk about this . Sorry if i talk in engels, i can talk nederlands but engels is more fast for me . We can talk about " hyperhydrosis" wowww .. that make me crazy ! I am now 24 years end I have dat when i was 14 jaar ! soo .. for me that is difficult because i am schoonheidsspecialist en that is een probleem because i work with mijn handen . dO U CAN TELL me about it ? i wil go to the doctor .. so she can tell me what i need to do. I have a lotion drysol for mijn handen but dat werk niet ( i bring that from mijn land Peru the derlamatology give me that but for nothing, nothing work for me) if for dat i want to do that operantie , maybe we can have contac and u can help me about this ! really if u can help me with dat informatie can be really nice !

tot snel !

Gr

deysi

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht