Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Diverse onderwerpen met betrekking tot hyperhidrosis, huisarts, dermatoloog, zweet ervaringen etc.

Moderators: Erje, Thijs

Marjolijnheerings
Druppel
Druppel
Berichten: 1
Lid geworden op: vr dec 14, 2012 2:39 pm

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?

Bericht door Marjolijnheerings » vr dec 14, 2012 5:06 pm

Wat is uw verhaal over het ziekenhuis?
Deel uw ervaring en draag bij aan betere zorg in de toekomst! Jaarlijks moeten duizenden mensen naar het ziekenhuis. Een kort of lang verblijf in een ziekenhuis maakt vaak veel indruk. Op patiënten én hun naasten. De site http://www.patientenwetenbeter.nl" onclick="window.open(this.href);return false; brengt die ervaringen in kaart. Schrijft u mee?

De onderzoekers van het Rathenau Instituut en het Levensverhalenlab van de Universiteit Twente willen deze waardevolle verhalen gebruiken om meer inzicht te krijgen in de manier waarop patiënten de verleende ziekenhuiszorg ervaren. Wat kunnen patiënten het ziekenhuis leren over goede zorg? De resultaten gebruiken we voor het opstellen van een manifest voor de politiek, en om workshops voor zorgverleners te ontwikkelen. Het Rathenau Instituut wil hiermee bijdragen aan het versterken van de autonomie van patiënten.

Wat maakte u mee in het ziekenhuis? Deel uw verhaal op: http://www.patientenwetenbeter.nl" onclick="window.open(this.href);return false;

Hartelijk dank,

Marjolijn Heerings
m.heerings@rathenau.nl
(onderzoeker Rathenau Instituut)

Plaats reactie