Huisarts

Diverse (algemene) onderwerpen/nieuws met betrekking tot overmatig zweten, huisarts, dermatoloog, zweet ervaringen etc.

Moderators: Thijs, Erje

Thijs
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2783
Lid geworden op: di 26 apr 2005, 22:45
Contacteer:

Bericht door Thijs »

natasja schreef:
Thijs schreef:Hoe je bij een specialist komt ? Gewoon net zo vaak naar de dokter gaan en hem keer op keer met je zweet probleem te confronteren en dat je zo niet kan leven etc. etc. tot hij/zij gewoon helemaal gek van je wordt!

Vraag om een verwijsbrief van een specialist. Vraag waarom hij je niet wilt verwijzen. Meld hem wat je tot nu toe te weten bent gekomen. Geef hem de url van dit forum ;)

Wil hij/zij nog niet luisteren? dien een klacht in dat jouw problemen niet serieus genomen worden.

Als het niet goedschiks kan, dan maar...... juist!

Groetjes Thijs
Ik krijg te horen van mijn huisarts dat het geen nut heeft om me door te verwijzen naar een dermatoloog omdat ik het toch nooit kan betalen :(
Blijkbaar weet jouw huisarts niet veel van deze materie af. Als je een ziekenhuis hebt die HH behandelingen met botox uitvoert dan zijn de kosten voor het ziekenhuis en niet voor jou. Dus waar bazeld hij over dat je het nooit zelf kan betalen. Waar haalt hij het lef vandaan, alsof hij in je portemonnee kan kijken.

Kortom, het is wel degelijk de moeite waard om naar een dermatoloog te worden doorverwezen mits deze ook HH behandeld met botox. (Dit verschilt weer per ziekenhuis, niet ieder ziekenhuis maakt geld vrij namelijk!)

Terug naar de huisarts en geef hem de url van dit forum, kan hij nog wat leren.

Groetjes Thijs
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht